PERŞEMBE PAZARI TAŞINDI

Aksu Belediye binası önünde perşembe günleri kurulan pazar halkın da yoğun talebi üzerine Barbaros Mahallesi’ne taşındı. Belediye Başkan Vekili Nedim Darıcı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan pazar yerini gezerek esnafla tek tek ilgilendi, eksiklerin gelecek haftaya kadar tamamlanacağı bilgisini verdi.

Aksu Belediyesi halktan gelen talepleri de dikkate alarak pazar yerlerinde değişikliğe gitti. Belediye binası önüne perşembe günü kurulan pazar yapılan hazırlıklar sonrasında Barbaros Mahallesine taşındı. Pazarın ilk haftasında Belediye Başkan Vekili Nedim Darıcı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan hem esnafı ziyaret etmek hem de giderilmesi gereken eksiklikleri tespit etmek için pazarda incelemeler yaptı. Esnafların isteklerini dinleyen Darıcı ve Demirkaplan, gelecek hafta kurulacak olan pazara kadar sorunların da ortadan kaldırılacağını söyledi. Yine belediye binası önünde salı günleri kurulan pazar ise aynı gün belediye önünde kurulmaya devam edecek.