GENÇLİK HAFTASI ŞAMPİYONLARINA KUPALARI VERİLDİ

Aksu’da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerinde, gençlik haftası boyunca yapılan sportif faaliyetlerde birinci olan okullara madalyaları verildi. Aksu Kaymakamı Veysel Özgür, Aksu Belediye Başkan Vekili Nedim Darıcı başta olmak üzere pek çok kişinin katıldığı törenlerde öğrenciler renkli gösteriler sundu.

Gençlik haftası boyunca Aksu’da yapılan sportif etkinliklerde birinci olan okullara ödülleri 19 Mayıs etkinliklerinde verildi. Futsal erkekler ilçe birincisi Aksu Lisesi olurken kupasını Aksu Kaymakamı Veysel Özgür verdi.Voleybol kızlar ilçe birincisi Aksu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kupasını Jandarma Üsteğmen Görkem Güncan’ın elinden, Voleybol erkekler ilçe birincisi Aksu Lisesi kupasını Belediye Başkanı Vekili Nedim Darıcı’nın elinden, Basketbol erkekler ilçe birincisi Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kupasını Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül’ün elinden aldı. Masa tenisi kızlar ilçe birincisi Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ve Masa tenisi erkekler ilçe birincisi Aksu İmam Hatip Lisesi’nin kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen takdim etti. Dart kızlar ilçe birincisi Aysel Akın Klaus Wagner Meslek Lisesi, Dart erkekler ilçe birincisi Aksu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Gençlik Hizmetleri Dart ferdi kız ilçe birincisi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Nilsu Erdem ve Dart ferdi erkek ilçe birincisi Anadolu sağlık Meslek Lisesi Öğrencisi Eşref Bölük’ün madalyalarını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kaygusuz verdi.

Aksu’da yapılan 19 Mayıs etkinliklerinde Aksu Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Fatma Gencer yönetiminde Aksu Fen Lisesi öğrencileri popüler müzik dinletisi sunarken, Aksu Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi olan Aksu Orta Okulu öğrencileri de halk oyunu gösterilerini sergilemek üzere sahne aldı. Şenliklerde beden eğitimi öğretmeni Mehmet Yılmaz yönetiminde Aksu Fen Lisesi ve Aksu Lisesi öğrencileri gösteriler yaptı.