BAŞKAN ŞAHİN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. yıl dönümü münasebetiyle Aksu Belediyesi Zabıta ekipleri, Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti. Zabıta Müdürü Muhammet Çetin Başkan Şahin’e çiçek taktim ederken, Başkan Şahin de özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. yıl dönümünde Zabıta Müdürü Muhammet Çetin ve ekibini ağırlayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti. Şahin, “Zabıta Teşkilatı belediyelerin olmazsa olmazıdır. Zabıtalar belediyelerin sahadaki önemli birimlerinden biridir. Ekiplerimiz ilçemizin huzuru için gece gündüz demeden çalışmakta. Vatandaşlarımızın daha güvenli, daha düzenli bir ortamda yaşaması için büyük özen gösteren ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftası’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN ZABITA HAFTASINI KUTLADI