BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Mehmet Nazif Günal İlkokulunda düzenlenen okul öncesi eğitim şenliklerine katıldı. Aksu Anaokulunun düzenlediği kermese de katılan Başkan Şahin, okullara destek oluyor. Ziyaretlerde Başkan Şahin’i eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi Ferit Özçelik de eşlik etti. Öğrencilerin gösterilerini izleyen Başkan Şahin, çocuklarla sohbet etti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, okullara olan desteğini sürdürüyor. Okulların sıkıntılarını çözme noktasında belediye olarak elinden gelen desteği sağlayan Başkan Şahin, okulların düzenlediği etkinliklerde de onların yanında yer alıyor. Mehmet Nazif Günal İlkokulunda düzenlenen okul öncesi eğitim şenliklerine eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi Ferit Özçelik ile katılan Başkan Şahin, renkli kostümleri ve dansları ile büyük beğeni toplayan öğrencileri izledi. Öğrencilerin hazırladığı sergiyi de gezen Başkan Şahin, ardından Aksu Anaokulunun düzenlediği kermese de katıldı.