Bakımlı konteynerler, düzenli alınan çöpler.

İlçemiz Sınırları içerisinde sayısı yaklaşık  3700 adet olan konteyner sayısı 2014 yılında 1200 adet, 2015 yılında 1000 adet, 2016 yılında 1000 adet yeni konteyner alınarak  eskiyen konteynerler değiştirilmiş ve hiç olmayan yerlere konteynerler bırakılarak sayısı artırılmıştır. Temizlik İşleri Müdürlüğü İlçe sınırlarında bulunan yıpranmış, boyası deformasyona uğramış tüm çöp konteynerlerini boyama çalışmalarına başlamış hedef Aksu İlçesinde eskimiş çirkin görünümlü konteyner bırakmamaktır. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü İlçemizde bulunan konteynerlerı halk sağlığı açısından belirli aralıklarla desenfektan madde ile ilaçlamaktadır. İlçemiz sınırlarında bulunan 35 Mahallenin evsel atıkları  Belediyemize ait araç ve personeller tarafından ana arterlerden her gün, sokaklardan ise iki günde bir düzenli olarak alınmaktadır.

Bakımlı konteynerler, düzenli alınan çöpler.