ÜMMÜ ŞAHİN’DEN ŞUHEDA KIZ KUR’AN KURSUNA ZİYARET

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu İlçe Müftülüğüne bağlı Şüheda Kız Kur’an Kursunu Kurban Bayramı öncesinde ziyaret etti.

Aksu İlçe Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Şüheda Kız Kur’an Kursunu ziyaret eden Ümmü Şahin, öğrencilerle bir araya geldi. Kurs hocalarından bilgi alan Ümmü Şahin ziyaretle ilgili şunları söyledi;

“İlçemizde eğitim veren Kız Kur’an Kurslarımızı zaman zaman ziyaret ederek, öğrencilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Şüheda Kız Kur’an Kursumuzu da bayram öncesinde ziyaret ederek kurs hocalarımızdan verilen eğitimler hakkında bilgiler aldık. Yaz tatilinde hem tatil yapıp hem de bu kurslarımız sayesinde maneviyatını artıran, temel dini bilgilerle,  Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen öğrencilerimizi kursun son gününde ziyaret etmek istedik. Kurban Bayramı arifesinde gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretimiz vesilesiyle tüm kursiyerlerimizle bayramlaştık” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

ÜMMÜ ŞAHİN’DEN ŞUHEDA KIZ KUR’AN KURSUNA ZİYARET