SÜNNET KIYAFETLERİ DAĞITILIYOR

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek Geleneksel Sünnet Şöleni öncesinde, sünnet çocukları kıyafetlerini almaya başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kıyafet dağıtımında sünnet için kayıt yaptıran çocuklara sünnet kıyafetleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin tarafından dağıtıldı. Sünnet çocukları ve aileleriyle yakından ilgilenen Ümmü Şahin, çocukların sünnet kıyafetlerini giydirerek ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geleneksel Sünnet Şölenimizin bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştiriyoruz. İlçemizde yaşayan ve sünnet için belediyemize başvuran ilçe sakinlerimizin çocuklarını önce en son teknoloji ile sünnet ettiriyoruz. Ardından gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenimizde ise ilçe halkımızla bir araya geliyoruz. 9. Geleneksel Sünnet Şölenimiz öncesinde çocuklarımızın kıyafetlerini dağıtmaya başladık. 9 Eylülde başlayan kıyafet dağıtımımız şölen günü de dâhil olmak üzere devam edecek. 13 Eylül Cuma günü saat 20.00 de Pınarlı ANFAŞ önünde gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

SÜNNET KIYAFETLERİ DAĞITILIYOR