PINARLI VE ÇALKAYA MUHTAR EVLERİ HİZMETE BAŞLADI

Aksu sınırlarında yer alan Pınarlı ve Çalkaya Mahallelerinin modern muhtar evleri coşkulu törenlerle açılarak hizmet vermeye başladı. Açılış törenlerine AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile çok sayıda davetli katıldı. Başkan Şahin konuşmalarında Aksu’nun kısa zamanda pek çok hizmet ile tanıştığını ifade ederken, Türel de Aksu kavşağının 29 Mayısta trafiğe açılacağını müjdeledi.

Pınarlı ve Çalkaya Mahalleleri muhtar evlerine kavuştu. Modern muhtar evlerinin açılışı görkemli oldu. Törenlere AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, meclis üyeleri, milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmalarında Vekiller Enç ve Samani Aksu’ya Halil Şahin döneminde pek çok hizmet getirildiğine, ilçenin çağ atladığına dikkat çekerek hastane planının da hazır olduğunu müjdeledi. Başkan Şahin de ilçenin sorunlarını hızla çözüme kavuşturduklarını, hizmetler yapılırken muhtarlar ile de sürekli istişare halinde olunduğunu, çalışmaların vatandaşların istekleri doğrultusunda yapıldığını dile getirdi.

MUHTARLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ
Açılışı yapılan muhtar evlerinin Büyükşehir Belediyesi nin başlattığı MUBİM (Muhtar Bilgi İletişim Merkezi) müracaatı ile kendilerine iletildiğini söyleyen Türel, "Bütün muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onların sorunlarına önem veriyor ve çözüm üretiyoruz. MUBİM e müracaatla muhtar evi isteği bize iletildi. Biz de istekleri yerine getiriyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdeleleri kesilerek modern muhtar evleri hizmete açıldı. Çalkaya Mahalle Muhtarı Durmuş Atik, Türel e 07 sırt numaralı Aksu Belediyespor forması ve plaket taktim etti.