MOBİL KREŞ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Büyükşehir Belediyesi Mobil Kreşi Pınarlı’da bulunan Cumhuriyet İlkokulunda mezuniyet töreni düzenledi. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin de katılarak öğrencilere hem mezuniyet belgelerini verdi hem de hediyeler dağıttı.
Büyükşehir Belediyesi Mobil Kreşinde eğitim gören minikler mezuniyet sevinci yaşadı. Okulların yarın tatile girecek olması nedeniyle kreştekiler için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mobil kreşte eğitim alan öğrenciler yıl içinde öğrendikleri şarkıları söyleyip, yarışmalar yaptı. Veliler de yumurta yarışına katılarak törene renk kattı. Şenliğin sonunda öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Törene katılan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin çocuklara belgelerinin yanı sıra aldığı hediyeleri de dağıttı.