BELEDİYE HİZMETLERİ HIZ KESMİYOR

Aksu Belediyesi’nin ilçedeki çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Pınarlı’da asfalt çalışması yürütürken İsmail Ogan caddesinde de yol genişletme çalışması yapıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ise Soğucaksu Mahallesine park kazandırıyor. Belediye Başkan Vekili Nedim Darıcı çalışmaları yerinde inceledi.
Aksu’da belediyenin çalışmaları sürüyor, belediye çalışıyor Aksu kazanıyor. Fen İşleri ekipleri Pınarlı’da asfalt çalışması yürüterek, şimdiye kadar asfaltla tanışmamış olan dar sokaklarda bile asfaltlama yapıyor. İsmail Ogan caddesinde ise yol genişletme çalışması yapılıyor. Daha önce yolu genişletmek için vatandaşlarına söz veren belediye sözünü tutarak yolları genişletiyor.
Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Ekipler Soğucaksu Mahallesinde yeni park yapıyor. Belediye Başkan Vekili Nedim Darıcı denetime çıkarak çalışmaları yerinde inceledi.