BAŞKAN ŞAHİN’DEN OKULLARA DESTEK

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçedeki okulların kermeslerine de katılarak öğrencilerle yakından ilgileniyor. Vatandaşların kaynaşması adına da kermeslerin ayrı bir önemi olduğunu belirten Şahin, belediye olarak okulların talepleri doğrultusunda eksikleri gidermek için yardımcı olduklarını söyledi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin okulların düzenlediği kermeslere ayrı önem veriyor. Bu bağlamda her kermese katılmaya çalışan Başkan Şahin,Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş ile birlikte Cihadiye İlköğretim Okulu’nun kermesine katıldı. Öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Şahin’e öğrenciler çiçek verdi. Çocuklarla birebir ilgilenen Başkan Şahin, Okul Müdürü Rafet Yumak ile de okul hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Kermeslerin halkın kaynaşması adına ayrı önemi olduğunu ifade eden Başkan Şahin, belediye olarak okulların ihtiyaçlarına da destek olduklarını vurguladı.