BAŞKAN ŞAHİN AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Ülkü Ocakları ve MHP Aksu İlçe Teşkilatı tarafından mübarek Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Ülkü Ocaklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Aksu protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Şahin aşure etkinliğini düzenleyen Aksu Ülkü Ocakları ve MHP İlçe Teşkilatına “Allah kabul etsin” dileklerini iletti. Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’ın duasını yaptığı aşure etkinliğine Ak Parti ve MHP İlçe teşkilatlarıyla Aksulu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

BAŞKAN ŞAHİN AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI