AKSULU SPORCULAR ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Aksu Belediye Spor Kulübü Halk Dansları ekipleri Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. 25 Temmuzda yapılacak olan şampiyonaya sıkı hazırlanan ekip, birincilik hedefliyor.

Halk dansları yarışmasında Antalya ve bölge birincisi olan Aksu Belediye Spor Kulübü Halk Dansları ekipleri, geçen yıl ikinci oldukları Türkiye şampiyonasında bu yıl birinci olmak için azimle çalışıyor. 25 Temmuzda İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonasına hazırlanan ekibi Ertan Altun ve Kaan Bulkurcu çalıştırıyor. Çalışmaları izleyen Kulüp Başkanı Mehmet Selvi miniklerin şampiyon olması için çok çalıştıklarını ve Aksu’ya şampiyonluk kupasını getirmeyi hedeflediklerini söyledi.