AKSU İMAM HATİP ORTAOKULUNU’NUN BAŞARISI

Aksu İmam Hatip Ortaokulu Arapça yarışmalarında başarılı dereceler alarak Türkiye finaline gitmeye hak kazanmıştı. Arapça çocuk şarkıları ve hikaye canlandırma dalında birincilikleri olan öğrenciler Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret ederek mutluluklarını Başkan Şahin ile paylaşmıştı. 536 okul arasından son okul arasına kalan ve Kayseri’de yapılan Türkiye finaline katılan öğrenciler dördüncü olarak başarılı bir sonuç aldı. Başkan Şahin öğrencileri hediyeler vererek tebrik etti.

Aksu İmam Hatip Ortaokulu Arapça yarışmalarında başarılı dereceler elde etti. 6. Uluslararası Arapça yarışmalarında il birincisi olan okul, hikaye canlandırma ve çocuk şarkıları dalında birinciliği elde etti. Bölge elemelerinde de başarılı sonuç alan okul, Arapça çocuk şarkıları dalında birinci oldu. Kayseri’de yapılan Türkiye finallerine katılan Aksu İmam Hatip Ortaokulu 536 okul arasından son onun yarıştığı finallerde Arapça çocuk şarkıları dalında Türkiye dördüncüsü olarak önemli bir başarı elde etti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret eden öğrencileri Başkan Şahin başarılarından dolayı kutlayarak hediye verdi.