AKSU’DA BAYRAMLAŞMA

Aksu protokolü, Aksu Kaymakamlığı’nda Kaymakam Aydın Ergün’ün  önderliğinde bayramlaştı.

Bayramlaşmaya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başkan yardımcıları  Celil Gökçen, Nevzat Bozarslan, meclis başkan vekili Emin Bal, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar, siyasi partilerin ilçe başkanları da eşlik etti. Kaymakam Ergün, bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaymakamlıktaki törenin ardından bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. İlk ziyaret İlçe Jandarma Komutanlığı’na gerçekleştirildi. Komutan; Teğmen Salih Demirtaş ve askerlerin bayramını kutlanırken, ardından İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ve ilçede görevli emniyet mensuplarının Ramazan Bayramını kutladı. Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında; Kısa adı ÇODEM olan Aksu Çocuk Destek Merkezi ve Kıbrıs Gazisi Cemal Güney de ziyaret edilerek, bayramları kutlandı.

AKSU’DA BAYRAMLAŞMA