AKSU BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Aksu Belediyesi Spor Kulübü genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mehmet Selvi yeniden kulüp başkanlığına getirildi. Bayan yöneticilere de önem verilen genel kurul sonrası Başkan Selvi, sadece yerel bazda değil ulusal dallarda da iddialı olduklarını vurguladı.
Aksu Belediyesi Spor Kulübü kongreye gitti. Genel Kurula Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, AK Parti ilçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Özel Anadolu Hastanesi Kolejleri Kurucu Genel Koordinatörü Filiz Elmas de katıldı. Yönetim kurulu Başkanlığına yeniden Mehmet Selvi seçilirken, yönetim kurulunda Arif Tatar, Musa Burunsuz, Tahir Argın, Filiz Elmas yer aldı. Yedeklerde Tahir Borucu, Süleyman Cihangir Yılmaz, Hatice Gönül, Mevlüt Çırpan, Faruk Caner bulunuyor. Denetim Komisyonunda Hüseyin Kuzey, Süleyman Şengülen, İsmet Kara, yedeklerde Ali Çiftçioğlu, Ramazan Karaca, Mustafa Pınar yer aldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yeni yönetimin Aksu’ya hayırlı olmasını dilerken, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi de gençleri sporda buluşturmaya devam edeceklerini, Aksu’nun adını şampiyonalarda daha fazla duyuracaklarını kaydetti.