VALİ KARALOĞLU AKSU’YU GEZDİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu Aksu’ya geldi, ilçede inceleme gezilerinde bulundu. Geziye Perge Antik Kenti ile başlayan Vali Karaloğlu, ardından Yüksel Tohum’u ziyaret ederek bilgiler aldı. Son olarak Kurşunlu Şelalesi’ne uğrayan Vali Karaloğlu şelaleye hayran kaldı.

Vali Münir Karaloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Rölöve ve Anıtlar Müdür Vekili Cemil Karabayram, Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levent Elmas, Tarım İlçe Müdürü Cevdet Metin ile Aksu ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Karaloğlu’nun ilk durağı Perge Antik Kenti oldu. Perge’yi gezen ve ardından  açıklama yapan Karaloğlu, Perge Antik Kenti'ndeki mevcut yapıların durumu, kazı çalışmaları, konservasyon ve restorasyon çalışmalarını yerinde görmek, yapılacak işlere karar vermek amacıyla incelemelerde bulunduklarını söyledi. Perge'nin muhteşem bir eser olmasına karşın antik kente gelen ziyaretçi sayının azlığına dikkati çeken Karaloğlu, sayıyı arttırmak gerektiğini ifade etti.

Perge gezisinin ardından Yüksel Tohum’u ziyaret eden Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet Mehmet Yüksel’den firma hakkında bilgiler aldı ardından da seraları gezdi. Daha sonra Kurşunlu Şelalesine geçen Vali Münir Karaloğlu işletme sahibi Fikret Çıtırgı ile sohbet etti ve Kurşunlu Şelalesine hayran kaldığını ifade etti.

VALİ KARALOĞLU AKSU’YU GEZDİ