SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN’A ZİYARET

Aksu Belediye Spor Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti. Sporculara, Aksu Belediye Spor Kulübü yöneticileri de eşlik etti.

Ziyaretin, Aksu Belediye Spor Kulübü 15-16 yaş grubu Güreş Takımının il birincisi olması, Futbol Kulübü oyuncularının ise U13 yaş kategorisinde lider durumda olmaları nedeniyle gerçekleştirildiği açıklandı.

Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ziyarette yapığı konuşmada; “Futbol Kulübü oyuncularımız U13 yaş kategorisinde lider durumda. 15-16 yaş grubu güreş takımımızda kendi grubunda il birinci oldu. Güreş Takımımız bu birincilikle sadece Aksu’yu değil Antalya’yı temsilen Türkiye Şampiyonasına katılacak. Sporcularımız; kişisel başarıları, hocaları ve kulüp yönetiminin desteği kadar bu başarıda büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Halil Şahin’i de ziyaret ederek mutluluklarını paylaşmak istedi. Bizler de onlara eşlik ettik” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

“Öncelikle 15-16 yaş grubunda il birincisi olarak Antalya’yı temsilen Türkiye Şampiyonasına katılacak Güreş Takımımıza başarılar diliyorum. İl Birincileri Burak Selvi (100 kg) ,Bekir Çoban (85 kg), İl Üçüncüleri Fahrettin Namal (65 kg), Selim Aksu (52 kg)’ yu da ayrıca kutluyorum. U13 yaş kategorisinde lider durumda bulunan Futbol Kulübü oyuncularımızın da başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN’A ZİYARET