PLAJLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Aksu Belediyesi Kundu sahillerinde bulunan halk plajlarında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kopak Çayı yanında bulunan plajda yaşanan geçici su kesintisi nedeniyle bir takım sorunlar meydana gelmiş ve konu basına yansımıştı. Konunun zaten yakın takipçisi olan ve sorunun çözümü için konu basına yansımadan önce gerekli girişimleri başlatmış bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, konu ile ilgili kamu oyu açıklamasında bulundu.

Şahin, “Belediyemiz tarafından Kemerağzı  bölgesinde 3,  Kundu  bölgesinde 1 adet olmak üzere toplam 4 noktada Halk Plajları tesis edilerek halkımızın kullanımına sunulmuştur. Özellikle yaz sezonu öncesinde plajların gölgelikleri, oturma yerleri, çöp kutuları, duş alma yerleri, soyunma kabinleri ve tuvaletleri bakımdan geçirilerek hizmete açılmıştır. Bu tesislerin ihtiyacı olan suyun temini de bölgede bulunan Turizm Tesislerinden sağlanmaktadır.  Son dönemde tesislerin doluluk oranlarının çok yüksek olması ve mevcut suyun zaman zaman yetersiz kalması nedeniyle; 2 plajımızda kısmi zamanlı sular kesilmiş ve bu nedenle hiç istenmeyen nahoş bir görüntü ortaya çıkmıştır. Soyunma odaları ve tuvaletlerin kapıları ise kimliği belirsiz kişiler tarafından  çalınmıştır. Belediyemiz bu konuda acilen plajların temizliğini yapmış, zarar gören duş,  tuvalet ve soyunma kabinlerinin bakımını gerçekleştirmeye başlamış ve su temini için çalışma başlatmıştır. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda plajlarımızı kullanabilmesi için yoğun şekilde çalışmamız devam etmektedir.  Bir ya da iki gün içerisinde sorun tamamen ortadan kalkacaktır.” dedi.

PLAJLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI