PERGE’DE SÜTUNLAR AYAĞA KALDIRILIYOR

Perge Yılı kapsamında Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun  başlattığı "Bir Sütun da Sen Dik " projesi hızla ilerliyor. Proje kapsamında Perge Antik Kenti’ndeki restorasyonu tamamlanmış sütunlar törenle yerine dikildi.

Düzenlenen törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Başsavcı Ramazan Solmaz, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa ÜnalAksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Demirtaş, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege başta olmak üzere çok sayıda konuk katıldı.

Valinin başlattığı projeye destek veren Antalya Tanıtım Vakfı ve destekçilerinin katılımı ile restorasyonu tamamlanmış sütunlardan ilkini Antalya Valisi Münir Karaloğlu dikti. 2 bin 500 TL karşılığında sponsor olan bağışçı firma ve kurumların isimlerinin yer aldığı plaketler sütunların üzerine takıldı.

PERGE’DE SÜTUNLAR AYAĞA KALDIRILIYOR