27.7 °C
26 Nisan 2017
TURNUVANIN ADI DEĞİŞTİ, TURNUVA 21 NİSAN DA 2017-04-10

TURNUVANIN ADI DEĞİŞTİ, TURNUVA 21 NİSAN DA

“Aksu Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvası” 21 Nisan tarihinde başlıyor.

Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Yönetim Kurulu üyeleri turnuva hazırlıkları kapsamında Mahalle Muhtarları ile Aksu Belediye Spor Kulübünde biraraya geldi.

Toplantıda, geçen yıl birincisi “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” olarak düzenlenen turnuvanın adı değiştirilerek “Aksu Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvası” olarak değiştirildi. Geçen yıl ilki düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının gördüğü yoğun ilgi üzerine, bu yıl turnuvanın ikincisini gerçekleştireceklerini belirten, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, hazırlıklar kapsamında mahalleleri temsilen mahalle muhtarları ile biraraya geldiklerini, hazırlıkların son hızla devam ettiğini söyledi. Selvi, adı değiştirilen turnuvanın 21 Nisan tarihinde gerçekleştirileceğini hatırlatarak tüm Aksu halkını, 21 Nisan’ da yapılacak 2. Aksu Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvasına davet etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de geçen yıl gösterilen yoğun ilgi üzerine, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Aksu Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvasın 21 Nisan tarihinde yapılacağını belirterek turnuvaya tüm Aksu halkının davetli olduğunu söyledi. Aksu Belediyesi Basın Servisi

Bu haber 129 defa görüntülendi.

YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin