MURATPAŞALI MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Muratpaşa ilçesinde görev yapan muhtarlar, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan önderliğinde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.

Konuk muhtarlar kendileri ve mahalleleri hakkında kısa bilgiler verirken Dernek Başkanı Ahmet Akçan Başkan Şahin’in Aksu’ya yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ettiklerini söyledi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise muhtarlara belediyenin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Aksu’nun gelişmeye ihtiyacı olduğunu ve kendilerinin 3 yıldır bunun için uğraştığını ifade eden Başkan Şahin, “Aksu; tarımıyla, turizmiyle, yol ağlarıyla gelecek vaat eden bir ilçe. Hayata geçirmeye hazırlandığımız büyük projelerimiz var. Şehirleşme yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Son 3 yılda Aksu’ya 4 milyar liralık yatırım yapıldı. Bunda EXPO 2016’nın da büyük katkısı oldu.” dedi. Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan ziyaret anısına Başkan Şahin’e çiçek verirken, Başkan Şahin de kendilerine plaket taktim etti.

MURATPAŞALI MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET