MUHTARLARLA İFTAR YEMEĞİ

Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Aksulu muhtarlar biraraya geldi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin yemekte yaptığı konuşmada; "Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği Ramazan ayında iftar sofrası etrafında siz mahalle muhtarlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz birlikte çalışarak ekip ruhu ile Aksu'nun aşamayacağı hiçbir sorunu olmadığını düşünüyoruz.  İlçemiz şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biz belediye olarak tüm imkânlarımızla hizmet üretmeye devam ediyoruz. İlçemizde daha yapılacak çok şey var.  Bu konuda en büyük desteğimiz ise mahalle muhtarlarımız. İmarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor, hastane ihalesinin yer teslim tutanağını geçtiğimiz gün yüklenici firmamıza teslim etik. Şerhler ve mülkiyetle ilgili sorunlarımızı da hallediyoruz. Her mahalleye bir park sözümüzü tuttuk ve ilçemize 4 yılda 40'ın üzerinde park kazandırdık. Sahilde halkımızın girebileceği bir plajımız yoktu, ilçemize 4 tane halk plajı kazandırdık. 6 adet kapalı pazar yerini de mahallelerimize kazandırdık. Kapalı pazarlarımız şuan da halkımızın kullanımında. Bizim en büyük hedefimiz, ilçemizin şehirleşmesi için bir temel oluşturmak. Bu konuda başta siz mahalle muhtarlarımız olmak üzere Aksu Kaymakamımıza ve ekip ruhuyla çalışan tüm birimlerimize teşekkür ediyorum"  dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

MUHTARLARLA İFTAR YEMEĞİ