MECLİSTE ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Aksu Belediyesi Mart ayı meclisi gerçekleştirildi. Mecliste Afrin’deki Zeytin Dalı operasyonunda kahramanca çarpışırken hayatını kaybeden şehitlerimiz için dua okundu.

Aksu Belediye Meclisi Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi. Biri önerge olmak üzere 7 maddenin görüşüldüğü belediye meclisinde geçici katip üyeliğe Ramazan Kızılkaya seçildi. Grup sözcüleri şehitleri anarken, meclis toplantısında şehitler için Fatiha okundu. Belediye Başkanı Halil Şahin, ordumuzun üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığını kaydederek, “İnşallah ordumuz kısa sürede de görevini tamamlar.” temennisinde bulundu. Başta Altıntaş, Güzelyurt Mahallelerini ilgilendiren Sulh Namenin imzalanması ile ilgili de açıklama yapan Başkan Şahin, “Bu konuda tek ses çıkarmış olmamız bizim için önemliydi. İlçemiz için önemli bir konuda birlik içinde olduğumuz için hem Aksu hem de Büyükşehir Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumartesi günü hem bu konuda Güzelyurt’ta yapılacak olan toplantıya, hem de ilçemiz için önemli olan Macun Mahallesindeki kanalizasyon temelinin atılması ve kapalı pazarın açılışına herkesi davet ediyorum. İmar planları tamamlandıkça diğer mahallelerde de kanalizasyon çalışmalarını yapacağız” dedi.

MECLİSTE ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ