M. CAN KUZAY’DAN BİR ALTIN MADALYA DAHA

Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçisi M. Can KUZAY hafta sonunda  Sakarya'da düzenlenen 55. Geleneksel Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Deste Büyük Boyda altın madalyanın sahibi oldu.

Akyazı Belediyesi tarafından Akbalık Güreş Sahası'nda organize edilen müsabakalarda 81 ilden katılan 928 güreşçi, 14 kategoride mücadele etti. Final müsabakasında Hamza Köseoğlu’nun başpehlivanlık unvanını elde ettiği güreşlerde, Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçisi M. Can Kuzay yaklaşık yüz civarında sporcunun güreştiği “Deste Büyük Boy” kategorisinde birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Deste Büyük Boy kategorisinde birinci olarak, Akyazı’dan altın madalya ile dönen Can Kuzay yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bize her zaman, her konuda destek olan, maddi ve manevi tüm desteğini esirgemeyen, spora ve sporcuya olan samimiyetini her fırsatta gösteren Aksu Belediye Başkanımız Sayın Halil Şahin’ e, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sayın Mehmet Selvi’ ye ve bizi bu günlere getiren tüm hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim.  Aldığımız ve alacağımız tüm başarıları kendilerine ve Aksu halkına hediye ediyor, daha büyük başarıların, başarı sözünü veriyoruz. İnşallah daha büyük başarıları hep birlikte yaşayacağız, bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

M. CAN KUZAY’DAN BİR ALTIN MADALYA DAHA