KUYAB’DAN AKSU BELEDİYESİ’NE HİBE ARAÇ

Kısa adı KUYAB olan Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği, Aksu Belediyesi’ne araç hibe etti. Birlik, belediyeye damperli kamyon ve yarı römork hibe ederken Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, desteklerinden dolayı KUYAB Genel Müdürü Muzaffer Eken’e teşekkür etti.

Hibe araçların protokolü Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile KUYAB adına Genel Müdür Muzaffer Eken arasında imzalandı. İmza töreninin ardından Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun ve Yusuf Koçyiğit’in de katılımıyla araçların teslim töreni gerçekleştirildi. Eken anahtarı Başkan Şahin’e teslim ederken Şahin yaptığı açıklamada Aksu halkı adına KUYAB’a teşekkür etti. Şahin, “KUYAB belediyemize semt polikliniğinin yapılması, emniyet binasının tamamlanması, spor kulübü, güreş organizasyonları, okullar, camiler gibi pek çok konuda destek oluyor. Son olarak da araç filomuzun genişlemesine katkı sağladılar. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi. KUYAB Genel Müdürü Muzaffer Eken ise, “Bizim amacımız birlikte kalkınmak. Aksu’nun kalkınması demek bizim de kalkınmamız,  gelişmemiz demek. Başkan Halil Şahin göreve geldikten sonra Aksu’nun çehresi ciddi anlamda değişti, ilçeye önemli hizmetler geldi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyemiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KUYAB’DAN AKSU BELEDİYESİ’NE HİBE ARAÇ