KREŞ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU

Aksu’nun en önemli ihtiyaçlarından birisi olan kreş sorunu ortadan kaldırılıyor. Aksu Belediyesi ile Kırbıyık A.Ş. arasında imzalanan Kreş ve Gündüz Bakımevi yapımı projesinin ardından kreş yapılacak alanda incelemelerde bulunuldu.

Çalkaya sanayi sitesi yanındaki belediyeye ait alanda yapılacak olan Kreş ve Gündüz Bakımevi öncesinde Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş, Yusuf Koçyiğit, Meclis üyesi Ferit Özçelik, Hayırsever İşadamı Şahin Kırbıyık’ın da yer aldığı ekip alanda incelemeler yaptı.

Aksu Belediyesi tarafından projelendirilen ve 120 çocuk kapasiteli olacak olan Kreş ve Gündüz Bakımevinin yapımına kısa süre içinde başlanması ve yine en hızlı şekilde inşaatın tamamlanarak, halkın hizmetine açılması planlanıyor.

KREŞ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU