KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN EVİ YANAN VATANDAŞA ZİYARET

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Yurtpınar Mahallesinde evleri yanan 85 yaşındaki Mehmet Çayır ve kızı Sabahat Büyükyıldız’ ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ziyarette yaptığı konuşmada; “Mehmet Amcamız ve kızının yaralarını en kısa zamanda saracağız. Yangında kullanılamaz duruma gelen evi kaymakamlığımız, belediyemiz ve sosyal hizmetler müdürlüğümüz işbirliği ile en kısa sürede tadilatını yaparak onaracağız” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise 85 yaşındaki Mehmet Çayır ve kızı Sabahat Büyükyıldız’a geçmiş olsun dileklerini ileterek can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu, belediye olarak ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN EVİ YANAN VATANDAŞA ZİYARET