KADIN ÇİFTÇİLER AKSU ETABI YAPILDI

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Aksu etabında birinci Nesime Sütken oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kadın çiftçilerin bilgi birikimlerini artırmak, kadının üretimdeki önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Aksu etabı Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya ilçemizden 8 kadın çiftçi katıldı. Yarışmada Nesime Sütken birinci olurken, Güllü Gürler ikinci, Suzan Çakar ise üçüncü oldu. Birinciye 1750 lira, ikinci 1000 lira, üçüncü de 600 lira ödül verildi. Yarışmacılara ödüllerini Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen verdi. Yarışma birincisi Nesime Sütken, ilçemizi il finalinde temsil edecek.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin yarışmanın ardından yaptığı açıklamada; "Yarışmaya katılan tüm yarışmacıları tebrik ediyor, il finalinde ilçemizi temsil edecek Nesime Sütken’e şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

KADIN ÇİFTÇİLER AKSU ETABI YAPILDI