HÜKÜMET KONAĞI PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Aksu Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin başında grupları adına konuşmalar yapan AK Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen, MHP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ve BBP Grup Sözcüsü İsmail Danacı gündemdeki konulara değinerek; şehitleri andılar, babalar gününü kutladılar, Ramazan ayının ve akabinde bayramın hayırlara vesile olmasını dilediler.

Grup sözcülerinin temennilerine katıldığını aktaran Belediye Başkanı Halil Şahin önemli konulara değindi. Aksu’daki ciddi yatımlardan biri olan Hükümet Konağı ve Kent Meydanı projesinin ihalesinin 12 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağını kaydeden Başkan Şahin, Çalkaya, Hacıaliler, Altıntaş, Kemerağzı, Mandırlar ve Güzelyurt Mahallelerinin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığını dile getirerek hayırlı olmasını diledi. Aksu’daki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Şahin, tüm hizmetlerin biran öne bitmesini temenni ederek verdikleri desteklerden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

HÜKÜMET KONAĞI PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR