Gezerek Öğreniyorum Projesi

AKSU’DA “GEZEREK ÖĞRENİYORUM” PROJESİ

Aksu Kaymakamlığı, Aksu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile Aksu’daki engelli ve özel eğitim gören çocuklar için başlatılan “Gezerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında engelli çocuklar ve aileleri için kahvaltı programı organize edildi.
Aksu’daki 180 engelli çocuk için düzenlenen programa Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve eşi Necla Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Tolga Top da katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Aksu protokolü hem onlarla hem de aileleriyle yakından ilgilendi. “Gezerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında engelli çocuklar için her ay farklı bir etkinlik düzenleniyor. Çocuklar geçen ay akvaryumu gezerek güzel vakit geçirmişlerdi. Amacı farkındalık yaratmak ve engelli çocuklara ayda bir sefer de olsa güzel vakit geçirmek olan proje büyük beğeni topluyor.

Gezerek Öğreniyorum Projesi