GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Aksu Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi Başkanlığında “Genel Değerlendirme Toplantısında” biraraya geldi. Toplantıda Kulüp olarak yapılan sportif faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Aksu Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selvi ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı, Genel Değerlendirme Toplantısında; güreşten, futbola kulüp bünyesinde yapılan tüm sportif etkinliklerin ele alındığı açıklanırken, yaz spor okullarının genel durumu hakkında da görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Aksu Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selvi toplantıda şunları söyledi;  “Gençlerimize ve çocuklarımıza daha iyi sahip çıkabilmek, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutabilmek için yapılabilecek en güzel şey çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif etkinliklere yönlendirebilmektir. Bu konuda kulüp olarak spor yapmak isteyen tüm gençlerimize kapımız ardına kadar açık. Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’ e de teşekkürü bir borç bilirim ” dedi.

11 Ağustos tarihinde başlayacak 2017-2018 futbol sezonun hayırlı olmasının temenni edildiği ardından, yönetim kurulu üyeleri Aksu Belediye Spor Kulübü Futbol takımını ziyaret ederek, antrenör Mevlüt Çırpan ve Veli Gökçen’ den bilgiler aldı.

Haziran ayında okulların kapanmasının ardından başlayan yaz okulları futbol takımlarının çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Antrenör Mevlüt Çırpan ve Veli Gökçen 2006-2007-2008-2009-2010 ve 2011 doğumlu öğrencilerden oluşan gurupların çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI