BAŞKAN ŞAHİN GÜREŞÇİLERİ AĞIRLADI

Aksu Belediye Spor Kulübünün güreş takımı Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti. Sporcuları aileleri ile kabul eden Başkan Şahin, Ata sporuna sahip çıkan gençlere teşekkür etti.

Son olarak Edirne’de düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Aksu Belediye Spor Kulübü güreş takımı, Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret ederek, güreşe verdiği destekten dolayı kendisine şükranlarını iletti. Güreşçilerin Kırkpınar’da önemli bir deneyim elde ettiklerini ifade eden Başkan Şahin, “Bizim amacımız gençlere sahip çıkmak. Sizler Ata sporumuzu yapıyorsunuz. Bu tecrübelerle ilerdeki güreşlerde daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Kırkpınar’da Aksu’yu en iyi şekilde temsil ettiniz. Örnek alınması gereken bir konumunuz var. Antrenörlerinizi de dinleyerek daha başarılı olacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Mehmet Selvi de çoğu sporcunun ilk defa Kırkpınar güreşlerine çıkmasına rağmen gayet iyi performans sergilediklerini belirtirken, veliler de Başkan Şahin’e teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN ŞAHİN GÜREŞÇİLERİ AĞIRLADI