BAŞKAN ŞAHİN’DEN KADINLARA ÇİÇEK

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle eşi Ümmü Şahin ile ilçedeki seraları dolaştı, günlerini kutlayarak bayanlara çiçek verdi.

Çamköy Mahallesindeki seraları gezen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşine Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun da eşlik etti. Başkan Şahin ve eşi Ümmü Şahin, seralarda çalışan bayanların kadınlar gününü kutlayarak, onlara çiçek taktim etti.

Başkanı Halil Şahin, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle bir de mesaj yayınladı. Şahin, Dünya Kadınlar Gününün  her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu hatırlatarak, toplumun ve ailenin temelinin kadınlar olduğunu vurguladı.

Başkan Şahin mesajında, hayatın kadınlarla anlam kazandığını dile getirerek, bir milletin gelişebilmesi ve dünya milletleri arasında saygın bir yere gelebilmesinin, kadınıyla erkeğiyle bütün toplumun el ele vererek, birlikte çalışması, üretime katkı sağlaması ve kadının hayatın içinde olmasıyla mümkün olabileceğini dile getirerek şunları söyledi:

“8 Mart , insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bir gündür. Oysa bizler, toplumun yapı taşı olan kadınlarımıza her çağda değer veren bir kültürden gelmekteyiz. Dün olduğu gibi bugün de kadınlarımız, gerek ailesi ve sevdikleri gerekse vatanı ve milleti için birçok fedakârlığı göze almaktan çekinmeyen bir yapıya sahiptir. Bu duygularla özverinin, sevginin ve merhametin kaynağı, toplumun ve ailenin temeli tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN KADINLARA ÇİÇEK