BAŞKAN ŞAHİN’DEN CAN KUZAY’A TEBRİK ZİYARETİ

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Aksu Belediye Spor Kulübü Güreşçileri, Antalya’nın aşırı sıcaklarına rağmen özveri ile idmanlarını yapıyor. Güreşçileri idmanlarda yalnız bırakmayan Başkan Şahin, Sakarya’da düzenlenen güreşlerde altın madalya alan Can Kuzay’ı da başarılarından dolayı kutladı.

Her fırsatta güreş takımını ziyaret ederek, onlara moral veren, motive eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, idmanda sporcuları yine yalnız bırakmayarak Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun ile antrenmanı izlemeye gitti. Kırkpınar güreşlerinde, Aksulu sporcuların derece elde edeceğinden emin olduğunu ifade eden Başkan Şahin, Sakarya'da düzenlenen 55. Geleneksel Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Deste Büyük Boyda altın madalyanın sahibi olan Can Kuzay’ı da tebrik etti.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN CAN KUZAY’A TEBRİK ZİYARETİ