BAŞKAN ŞAHİN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Aksu’da yayınlanan gazetelerin temsilcileriyle, kahvaltılı basın toplantısında biraraya geldi.

Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen basın toplantısına, gazete temsilcilerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Aksu Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısının, ilçeye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili halkı ilk ağızdan bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirildiği açıklandı.

Başkan Şahin basın toplantısında özellikle, Maliye Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Aksu Belediyesi arasında, imzalanan "sulh name" protokolü, ihalesi 4 Nisan’da gerçekleştirilecek olan 300 yataklı Aksu Devlet Hastanesi, Hükümet Konağı, Kültür Merkezi gibi büyük projelerle, ilçeye yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Şahin, yaptığımız hizmetleri halkımıza daha iyi anlatabilmek amacıyla bu ve buna benzer toplantıları ilerleyen günlerde de tekrarlamayı düşünüyoruz. Katılımları için yerel gazetelerimizin temsilcilerine teşekkür ediyorum dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

BAŞKAN ŞAHİN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ