AKSULU FUTBOLCULAR TURNUVA ŞAMPİYONU

Okulların yarı yıl tatilinde düzenlenen “Enes Cup Futbol Şenliği”nin şampiyonu Aksu Belediyesporlu futbolcular oldu.

2006-2007 yaş grupları için düzenlenen “Enes Cup Futbol Şenliği”ne bu yıl 6 takım katıldı. Aksu Belediyespor, Kepezgücüspor, Kepezspor, Antalya Yenihalspor, Polisgücüspor ve Sağlıkspor’un katıldığı şenlikte Aksulu sporcular 5 maçtan 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılarak 12 puanla şampiyon oldu. Kupalarıyla birlikte Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret eden çocuklar şampiyonluk sevincini Başkanla paylaştı. Başkan Şahin, çocukları tebrik ederek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyarette Aksu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ve çocukların aileleri de yer adlı.

AKSULU FUTBOLCULAR TURNUVA ŞAMPİYONU