AKSU’YA VİZYON HASTANE PROJESİ

Aksu’ya yapılacak olan 300 yataklı devlet hastanesi için yer teslimi yapıldı. İhaleyi alan firmaya alanı gezdiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, mümkün olduğunca ağaçlar kesilmeden binanın oturtulmasını istedi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Turgut Altun, hastane ihalesini alan yüklenici firma Mesart Mimarlık temsilcileri, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü mühendisleri, Şube Müdürü Çağlayan Yenibağcı, Yatırımlar Birim Sorumlusu Sibel Şanlı Aksu’ya gelerek hastane alanında incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirilirken, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan ve teknik personellerle alan hakkında bilgi verdi. Aksu’nun ciddi anlamda hastane ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Şahin, hastanenin en kısa zamanda yapılarak hizmete açılması temennisinde bulundu.

AKSU’YA VİZYON HASTANE PROJESİ