AKSU’DA RAMAZAN DENETİMİ

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin olarak gerçekleştirdiği denetimlerini ramazan ayı öncesinde, ilçe halkının sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için sıklaştırdı.

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, yaklaşan ramazan ayı öncesinde halkın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda iftarlarını açabilmelerini sağlamak amacıyla restoran, kasap ve marketleri denetlediği açıklandı.

Restoran, kasap ve marketlerde denetimde bulunan ekiplerin, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek herhangi bir unsura rastlamadığı belirtilirken, bazı işletmelere eldiven kullanımının gerekliliği, gıda ürünlerinin saklanma koşullarına itina gösterilmesi gibi konularda uyarılarda bulunuldu.

Rutin denetimleri, ramazan ayı öncesinde artırdıklarını belirten Zabıta Amiri Mehmet Katrağ, halk sağlığının öncelikleri olduğunu söyleyerek;  “Yaptığımız denetimlerde ilçemizde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Bazı işletmeleri ise eksikliklerini giderilmesi için uyardık” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

AKSU’DA RAMAZAN DENETİMİ