AKSU’DA KARNE HEYECANI

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile Aksu'da eğitim veren okullarda, karne heyecanı yaşandı.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ve ilçe protokolü Banu Ufuk Cömertoğlu İlkokulunda karne heyecanı yaşayan öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Öğrenciler 2017-2018 yarıyıl karnelerini protokol üyelerinden aldı.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün karne dağıtımında öğrencilere; iyi tatiller dilerken tatilde bol bol dinlenin oyunlar oynayın oyundan sıkıldığınızda zamanlarda ise kitap okuyun, test çözün diyerek tavsiyelerde bulundu. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise karnelerini dağıttığı öğrencilere tatilde bol bol kitap okuyun, dinlenin ve tatili iyi değerlendirin tavsiyesinde bulundu.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

AKSU’DA KARNE HEYECANI