AKSU’DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Aksu Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, Belediye Başkanı Halil Şahin’in de katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe iş sağlığı ve güvenliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan’ın başkanlığını yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu aylık toplantısını gerçekleştirdi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in de yer aldığı toplantıya Dr. Ali Aktuğ, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Deniz Kesdi ve belediye birimleri de katıldı. Toplantıda; İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik alınması gereken tedbirler konuşuldu. İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe iş sağlığı ve güvenliğinin önemini yineleyerek, birim müdürlerinin konuya hassas davranmalarını öğütledi.

AKSU’DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI