AKSU BELEDİYE SPOR KULÜBÜ, FUTBOLCULARINA FORMA DAĞITTI

Aksu Belediye Spor Kulübü, aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çeken futbol takımı oyuncularına yeni forma ve spor malzemelerinden oluşan bir set hediye etti.

Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi forma dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Futbol takımı oyuncularımız son günlerde aldıkları başarılarla bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu başarıyı daha da yukarıya çıkarabilmek için, gerek hocalarımız gerekse biz kulüp yöneticileri futbolcularımızla sürekli iç içeyiz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımızı söyleyebilirim. Elimizden geldiğince futbolcularımıza gereken moral-desteği sağlamaya çalışıyoruz. Onların şevkini artırmak için yeni forma ve spor malzemelerinden oluşan bir seti takımımıza hediye ettik. Bizlere her türlü imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Halil Şahin başta olmak üzere, aldığı başarılı sonuçlarla yüzümüzü güldüren futbol takımı oyuncularımız, bize inan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

AKSU BELEDİYE SPOR KULÜBÜ, FUTBOLCULARINA FORMA DAĞITTI